Huove

Onni potkaisi ohimolle

Sain eilen iloista sähköpostia Sissokselta:

“Asiani koskee uutiskirjeen tilaamalla osallistumistasi arvontaan. Olet voittanut palkinnon.”

Vähän aikaa spostia tavattuani varmistuin, että kyseessä ei ole Nigerian Sissos ja soittelin liikkeeseen varmistaakseni, minkä palkinnon olen saanut. Vaihtoehdot olivat:

 • Sako 85 Hunter -kivääri (arvo noin 1500,-)
 • Paintball asepaketti (arvo 200,-)
 • Hatsan sniper ilmakivääripaketti (arvo noin 270,-)
 • Norma patruunoita vapaavalintaisesti (arvo 150,-)
 • Vision Mag #5 10′ perhovapa (arvo 310,-)
 • Arvatkaa vaan, oli arpalappu antanut tuon neljännen kohdan? Pienin rahallinen ja käytännöllinen arvo, ja mikä parasta, patruunat ovat luvanvaraista tavaraa, joten niitä ei minulle voi luovuttaa! No, lupasi Sissoksen kaveri puhua perhopuolen janttereille ja lähettävät minulle jotain perhokamaa postissa lohdutukseksi. Jäädään odottelemaan. Joskus se onni potkaisee, mutta osuma saattaa sittenkin sattua.

  One Response to “Onni potkaisi ohimolle”

  1. Lihis says:

   Tämä tilannehan lopulta kääntyi parhaiten päin! Monille tuttu Oksasen Joonas Sissokselta soitteli, ja sovittiin, että muutetaan tuo 150€ patruunat täydeltä arvoltaan käypäiseksi 0perhopuolelle. Liikkeessä sattui olemaan vielä huippualessa Loopin 12′ 7-luokkainen kaksikätinen Multi, jota salaa (ja vähän julkisestikin) himoitsin jo viime perhomessuilla. No, eikun 70€ välirahaa ja vapa tilaukseen. Käyttö kaksikätiselle on kyllä varsin vähäistä, mutta vapaa jo aikaisemmin olen katsellut ja kun tuohon hintaan sai, niin pakkohan se oli poistaa. Nyt on vielä siimat hakusessa.

  Leave a Reply

  XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>