Huove

Merelle mieleni tekevi

Saimme viimein Gotlannin reissun majoituksen varmistettua. Karavaani suuntaa kohti kalkkikiveä siis jälleen itsenäisyyspäiväksi. Mikä onkin varsin mahtavaa, sillä kovin on hiljaista muuten onkirintamalla ollut.

Mutta sidontapenkin äärellä on tullut vietettyä muutamia toveja pahimmissa kalastusniksoissaan. Monenlaista mertsaripyyditä on syntynyt. Ajatus on ollut vähän testailla uudenlaisia malleja Mulkkisten, DD:n ja Grändien rinnalle. Deceiverinspis iski tämän kesän hyvistä kokemuksista taimenkoskilla, nuo Kolkytpiikit taas ovat mukaelmia pk.netissä nähdystä. Dragoneja on väännetty Gotlannin kylmän veden perseenpurijoita ajatellen.

Ehkäpä se on joku näistä, jota kuoharikala viimein puree. Kalamies se on ikuinen optimisti.

Deceiverit1

Decieveriä joka värissä.

Louhi1

Kuulasilmien paraati. Vasemmalla Kolkytpiikit ja oikealla Dragon.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>