Huove

Lohikauden avaus: Spey 11. – 18.5

Nyt se sitten alkaa, lohikausi tällekin vuodelle. Suuntana on Skotlanti, jossa virtaa lohen perhokalastuksen tyyssija Spey. Vietän joella viikon, paikkana on Grantown-on-spey, 2300 asukkaan pikkukylä joen keskivaiheilla. Meille on varattuna 2,4km jokea joten heittämään pitäisi päästä 🙂

Kirjoitan tätä hki-vantaan lentoasemalta puhelimella. Nyt on nimittäin tarkoitus koittaa laittaa reissuraporttia livenä pitkin viikkoa. Saa nähdä miten käy, usein on nimittäin sattunut että jälkikäteen raportit ovat jääneet tekemättä tai sitten kertovat vaan huippuhetkistä.

Joka tapauksessa, taas ollaan tien päällä. Nyt nokka kohti Lontoon Heathrowta ja sieltä edelleen Aberdeeniin. I’ll keep you posted!

Ps. Juhis, sori. Ne toutainkuvat on vieläkin mulla kamerassa..

One Response to “Lohikauden avaus: Spey 11. – 18.5”

  1. Lihis says:

    No prkl. Ollaan nyt niin lohimiestä, että toutaimen kuvia ei edes viitsitä lähtetellä. No, ehkä tämän reissun luonteen huomioonottaen ymmärrettävää. Kireitä Skotteihin, laita rapsaa tulille, jahka ongelle pääsee.

    Ainiin, Podi toimii loistavasti, mutta menin sitten hukkaamaan kuulokkeet matkalla Helsinkiin. No, juoksuta suoriuduttiin kuitenkin kunnialla, vaikka musiikkia ei saanut kuunnella.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>