Huove

Kala-auto

picture-1.pngTähän väliin, ennen kun saan aikaiseksi raportoida loppureissusta täytyy nostaa esille hauska idea. Törmäsin paikallisia saitteja surffatessani kavereihin, jotka vuokraavat kala-autoja. Gin-Clear on ilmeisesti parin kalastusoppaan perustama porukka, jolla on kaksi . Autoissa on nukkumatilaa kahdelle, perhokalastusaiheinen kirjasto, perhonsidontavälineet ja minibaari, jossa on perukemateriaalit ja muut pikkusälät valmiina. Näistä maksetaan siis vaan kulutuksen mukaan 😀

Ei pahempi idea, päivälle kertyy kustannuksia noin 65€ ($100 NZD). Harmi vaan että kausi Suomessa on niin lyhyt, ei mahtaisi moinen kantaa kovin pitkälle. Meidän kalastusporukassa on vaan tämä kala-auto aina tapetilla. Kalalla on käyty Citroenin C3 -tilaihmeellä jossa kolme perhokalastajaa joutuu matkaamaan syli täynnä rojua, tai sporttimadalletulla 3 -ovisella Corollalla pitkin Pohjois-Ruotsin hunossa kunnossa olevia pikiteitä siten että purukalusto kolisee vielä seuraavalla viikolla. Pyhä lupaus on, että jonain päivänä joku hankkii auton, josssa on tarpeeksi tilaa yli kahdelle perhokalastajalle.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>