Huove

Kirjolohimies

Samuli on kaikki nämä vuodet väittänyt olevansa Lohimies. On kuulemma lohestanut autossa, kaupungin bussissa ja junassa, ja lohiluukkukin sillä on tossa kakkosessa. Ja kaikenlisäksi se on miälettömän mukava jätkä.

Vaan kun vähän silmä välttää, niin johan on kassikasvatettua rehukirreä annos nokan alla, ja sitä nautitaan vielä hyvällä ruokahalulla! Onneksi valveutuneet kansalaiset ovat laittaneet kuvia moisesta maanpetturuudesta ihan julkisille liikennepaikoille, tämän löysin Helsingin matkalla Linnatuulessa. Hyi sinua, Samuli, enpä olisi uskonut. Häpeä!

 

Kirjolohimies Huikeaa kännykameratyöskentelyä ja aivan uskomattomat PhotoShop skillzit! Jokohan sitä pian pääsisi kalalle…

One Response to “Kirjolohimies”

  1. Samuli says:

    Juhis jumankauta 🙂

    Täällä selkeästi on taas ihan perättömiä väitteitä levitelty. Aloite kirjolohen syömiseen tuli puhtaasti kassikasvattajien liitosta, missään nimessä en ole itse ollut aloitteellinen evämakkaran syönnissä.

    Olen syntynyt lohimiehenä ja kuolen lohimiehenä. Tämä ajojahti on mennyt kyllä ihan mahdottomaksi, tässä pellettien kiirastulessa haluaisin nyt vain sidontarauhan että voin vääntää levysiipisiä Jockscotteja rauhassa.

    Vaadin myös, että jos tästä asiasta on jotain nauhoitteita olemassa ne julkistettaisiin nyt kokonaisuudessaan. Muuten en kommentoi asiaa.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>