Huove

Lohenkalastajan nettilinkit Norjaan

Viimeinkin koittaa reissuviikko ja keskiviikkona laitamme täyteenpakatun Nissanin nokan kohti Finnmarkia. Viimeiset viikot ovat sujuneet nopeasti lohensekaisia unia katsellessa helteen keskellä ja reissun suunnitelmia hioessa.

Finnmarkissa näyttää tänä vuonna olevan vettä hyvin, joka tietysti ilahduttaa lohenkalastajaa myös hyvän nousun mielessä. Viime viikolla ovat tittiparvetkin löytäneet jokiin ja meillä pintaperhohipeillä on toivottavasti siis uhrit pooleissa. Ajattelin tähän jakaa muillekin Norjassa lohta pyytäville suomalaisille löytämiäni hyödyllisiä linkkejä. Jos tiedät lisää, laita linkkejä kommentti -osioon niin muutkin voivat hyötyä ja jäävät tänne talteen.

Lohenkalastajan linkkejä Norjan reissun suunnitteluun

One Response to “Lohenkalastajan nettilinkit Norjaan”

  1. Jukkis says:

    Se on poijjaat sillälailla, että se ei oo paljo milläänlailla…paljon mukavampi on töröttää töissä näin nätillä kelillä.

    Kireitä ja pistäkäähän viestiä tulemaan jos sattuu Lohi polskimaan perhoon asti… 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>