Huove

Oma lohijoki alessa: nyt vain 285 000 €!!

Uskomaton mahdollisuus! Vain Lax-à –shopista! Lohijoki, lodge ja kanootit mukana, kalan keskipaino 20 paunaa! Eikä siinä vielä kaikki, nopean tilaajan etuna kaupan päälle Nikkei –veitsisarja!

Islannin suurin ja kuuluisin kalamatkanjärjestäjä Lax-á esittää nettikaupassaan ohittamattoman tarjouksen: Nyt olisi 21 kilometrin pätkä Quebecissä sijaitsevaa Moisie –jokea tarjolla kesäkuun lopusta lokakuun loppuun tarjoushintaan, vain 285 000 euroa (norm. 300 000,-)! No ideahan lienee lähinnä ryhtyä itse yrittäjäksi myymään kohdetta (tainno, mikäs se varakasta lohimiestä estää hankkimasta pätkää itselleen?). Mielenkiintoista sinänsä, että Lax-à ei itse ole lähtenyt tähän hommaan mukaa, onkohan kannattavuuslaskelmat antaneet negatiivisia lukemia? Vuokrahintojen huidellessa moisissa lukemissa en kyllä enää ihmettele noiden Pohjois-Amerikan erämaalodgejen kovia viikkohintoja. Mutta kyllä se kesä yrittäjän toisaalta alkaa kuulostamaan ihan kivalta. Mikäs se pankinjohtajan numero taas olikaan, hmm?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>